Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

CHEESE CAKE

Υλικά:

17-18 μπισκότα Digestive
1/4 βούτυρο  ανάλατο  αυστριακό
2 trig topic
2 φακελάκια τζελι λεμονιού
2 ποτήρια νερό
1 κουτί τυρί Φιλαδέλφεια
2 ποτήρια γάλα
Κομπόστα κερασιού

Εκτέλεση :
Σε μια κατσαρόλα μικρή ,ζεστάινουμε το νερό και διαλύουμε μέσα το τζελι. Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει .Στο μίξερ λιώνουμε τα μπισκότα και τα βάζουμε σε ένα στενομακρο πυρέξ .Βαζουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και το βράζουμε  σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει . Το ανακατεύουμε με τα μπισκότα τα απλώνουμε ομοιόμορφα και ελαφρώς πατημένο,μετα τα βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει . Εγώ το βάζω στην κατάψυξη για να κερδίσω χρόνο . Στο μίξερ κτυπαμε το γάλα με το trig topic καλά να φουσκώσει ,βάζουμε και το τυρί και κτυπαμε ξανά καλά ,στο τέλος προσθέτουμε το τζελι αφού έχει κρυώσει .Ολο αυτό το χύνουμε πάνω στα μπισκότα και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει .Οταν πήξει η κρέμα απλώνουμε από πάνω την κομπόστα κερασιού και σερβίρουμε .

Δεν υπάρχουν σχόλια: